CVB

Clínica Veterinària Badalona
Preocupat per la teva mascota?
Truca'ns: 933 842 512
Urgències: 659 898 954

Els nostres serveis:

visites i vacunacions

Recomanem fer una visita al veterinari almenys un cop a l’any per detectar diverses patologies i en cas d’estar tot correcte procedir a la vacunació ja que és fonamental per la prevenció d’algunes malalties infeccioses Els motius principals per visitar el vostre animal inclourien simptomes digestius (vomits o diarrees), respiratoris (tos, disnea) o dermatològics (prurit, al.lopècies, seborrea).

radiologia

La radiologia és el mètode més comú i més utilitzat en el diagnòstic de patologies òssies com ara fractures, displàsies o artrosis de columna i extremitats. També permet identificar diferents patologies cardiorrespiratòries, cossos extranys radiopacs o càlculs a la bufeta.

ecografies

L’ecografia es avui dia una eina indispensable en el diagnòstic clínic de la majoria de malalties. A mes del diagnòstic de gestació, ens permet identificar moltes patologies degeneratives renals o hepàtiques, així com el diagnòstic de tumors a nivell abdominal.

cirurgia

La cirurgia es presenta sovint com l’alternativa als tractaments mèdics quan aquests no són efectius o be es realitza com a part de la prevenció de malaties o d’altres problemes. Així podem fer una exèresis de un tumor cutani o intern o be plantejar la castració tant d’un mascle com d’una femella.

cura dental

Les malalties dentals són fàcilment detectables en les revisions rutinàries com ara la placa dental, halitosi o d’altres patologies més específiques com ara retenció dels ullals de llet , flemons o fístules dentals.

visites a domicili

Són molt necessàries quan ens trobem amb malalties de gossos d’edat avançada o de gran tamany que no poden moure’s o bé amb gats grans que no han sortit mai de casa o que no es poden traslladar amb el transportin per motius d’estrés.

Visites d’especialitat

La clínica compta amb un ampli ventall de veterinaris especialistes en diferents disciplines com ara dermatología, oftalmología, neurologia o cirurgia d’especialitat segons el cas.

Alimentació i nutrició

La clínica disposa d’una àmplia gama de pinsos dietètics i de prescripció segons les diferents patologies que es presentin. També es realitza un seguiment de les malalties que es tracten amb la dieta així com els controls de pes en cas de pinsos baixos en calories.

Perruqueria Canina i Felina

Oferim un servei per a gossos, rentar, assecar tall a màquina o tisora, segons la raça, tractaments de bellesa, allisat de keratina per a gossos de pèl llarg.


CONEIXES EL RENTAT EN SEC?

És ideal per rentar a gats sense haver de sedar-los o quan l'animal no es pot mullar com en cadells, ancians i post-operatoris ... Absorbeix l'excés de greix, la brutícia i la pudor deixant el pèl suau, net i perfumat de forma immediata.